Matematik

Find en forskrift

02. oktober 2019 af overkontroversiel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået en opgave for, hvor jeg skal finde en funktion, som opfylder

f(x) + x•f(1-x) = x


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2019 af LeonhardEuler

Hint: Sæt x = y og x = 1 - y. Du skulle gerne få to ligninger med to ubekendte i form af f(y) og f(1-y).


Skriv et svar til: Find en forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.