Matematik

Differentialregning!!

02. oktober 2019 af klaraka (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens. Jeg har virkelig brug for hjælp til de her opgaver. Er der nogen der kan hjælpe? Tak på forhånd!

a) For funktionen f(x) = x^2+3*x skal du finde differentialkvotienten i -2

b) For funktionen f(x) = 2*x^2-5 skal du finde f'(3). 

c) For funktionen f(x) = 11-x^3 skal du finde hældningskoefficienten for tangenten til. grafen i punktet med x-koordinaten 2/3. 

d) For funktionen f(x) = 4-3/x skal du finde f'(2). Find desuden et tal k som ikke er 2, så f'(k) = f'(2).

Håber der er nogen der kan hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2019 af mathon

Hvad har du forsøgt?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2019 af peter lind

Se formel 143 og 144 i din formelsamling


Svar #3
02. oktober 2019 af klaraka (Slettet)

Jeg fandt ud af det men tak :) 


Skriv et svar til: Differentialregning!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.