Kemi

Mængdeberegning

02. oktober 2019 af marielinge - Niveau: C-niveau

Da det er en krystallisering, skal jeg så se bort fra 7 H2O, og så blot bestemme molarmassen for FeSO4 og derefter bestemme massen, eller hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2019 af Soeffi

#0.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2019 af mathon

                     \small \small \begin{array}{llll} m=\left (0.035\; mol \right )\cdot \left (\textup{Sum}\left ( \left \{ 1,1,4,7 \right \}\cdot \left \{ 55.847,32.065,15.999,18.015 \right \} \right ) \frac{g}{mol}\right ) \end{array}


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.