Matematik

Differenstieregning

03. oktober 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Differentier funktionerne:

- 1/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2019 af mathon

                        \small \small \begin{array}{llll} f(x)=\frac{-1}{x^2}\\\\ f{\, }'(x)=-\frac{-1}{x^4}\cdot 2x=\frac{2}{x^3} \end{array}


Svar #2
03. oktober 2019 af Danmark2018

Hvad så med:

- f(x)=3,3e2x +2e1,2x 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Kig i din matematikbog og se under regler for differentiation. Så får du svaret 


Svar #4
03. oktober 2019 af Danmark2018

Nej jeg er helt blank


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2019 af mathon

                        \small \small \small \begin{array}{llll} f(x)=3.3e^{2x}+2e^{1.2x}\\\\ f{\, }'(x)=3.3\cdot e^{2x}\cdot \left ( 2x \right ){}'+2\cdot e^{1.2x}\cdot (1.2x){}'\\\\ f{\, }'(x)=3.3\cdot e^{2x}\cdot 2+2\cdot e^{1.2x}\cdot 1.2\\\\ f{\, }'(x)=6.6e^{2x}+2.4e^{1.2x} \end{array}


Skriv et svar til: Differenstieregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.