Matematik

Funktionsudtryk?

03. oktober 2019 af Sophu (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle der forstår denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2019 af mathon

                             \small \begin{array}{lllll} \left ( f\circ g \right )(x)=f(g(x))=f(2x-1)=e^{2x-1}\\\\ \left ( g\circ f \right )(x)=g(f(x))=g(e^x)=2\cdot e^x-1 \end{array}


Svar #3
03. oktober 2019 af Sophu (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Funktionsudtryk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.