Matematik

Produktreglen

03. oktober 2019 af MARIOO123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgaven jeg har vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2019 af ringstedLC

Du har:

\begin{align*} f(x) &= g(x)\cdot h(j(x)) \\ f'(x) &= g'(x)\cdot h(j(x))+g(x)\cdot h'(j(x)) \end{align*}

Altså en sammensat som du ganger med en tredje funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2019 af AMelev

f(x) er et produkt af h(x) = x2 - 5x + 6 og g(x) = ln(x2 + 1)
Du skal altså bruge produktreglen FS. s.23 (125) , men g er sammensat af k(x) = y = x2 + 1 og l(y) = ln(y) 

Benyt diff. af sammensat funktion, som ikke er kernestof på B-niveau, men se A-formelsamling s. 24 (136).


Skriv et svar til: Produktreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.