Kemi

Jernindhold

03. oktober 2019 af Mettes3 - Niveau: C-niveau

Er der nogen der ved hvad fe2Oindeholder? da jeg skal beregne jernindholdet i procent? er der ikke hundrede procent jern i denne formel? da det andet stof er oxygen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2019 af mathon

                        \small \begin{array}{llll} \textup{jern-indhold}&\frac{2\cdot 55.85}{\textup{Sum}(\left \{ 2,3 \right \}\cdot \left \{ 55.85,15.999 \right \})}\cdot 100\%=69.9\% \end{array}


Svar #2
04. oktober 2019 af Mettes3

Tak! 


Skriv et svar til: Jernindhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.