Kemi

masse% beregning

04. oktober 2019 af maria362 - Niveau: C-niveau

Kan nogen hjælpe med dette? er det her man skal benytte sig af ppm, eller hvordan? jeg er lidt i tvivl om hvordan man opstiller formlen 

Ifølge pakken er der 1,30 g natriumchlorid i en portion cornflakes.

Hvordan beregnes masse% af natriumchlorid. når det oplyses at 1 portion svarer til 100 g cornfloakes? (opskriv formlen, så beregningen og til sidst resultalt. Husk enheder!)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2019 af janhaa

1,3*100/100 = 1,3 % 


Svar #2
04. oktober 2019 af maria362

#1

1,3*100/100 = 1,3 % 

mange tak, jeg er lidt i tvivl om hvilket enheder jeg skal benytte ved du det?


Svar #3
04. oktober 2019 af maria362

#1

1,3*100/100 = 1,3 % 

arg jeg er helt med nu, mange tak!


Skriv et svar til: masse% beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.