Kemi

formelmassen

05. oktober 2019 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med hvordan jeg regner denne formelmasse? tak på forhånd!

(AI(OH)3


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2019 af mathon

             \small m=\textup{Sum}\left ( \left \{ 1,3,3 \right \}\cdot \left \{ 26.982,15.999,1.008 \right \} \right )


Svar #2
05. oktober 2019 af l24 (Slettet)

hvordan finder du det svar? jeg skal lave en udregning (forklaring) fordi jeg ikke selv helt med og vil gerne forstå det. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2019 af mathon

Brug Det Periodiske System, DPS.


Skriv et svar til: formelmassen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.