Matematik

Koordinatfunktioner som vektorer

07. oktober 2019 af Zephon - Niveau: Universitet/Videregående

Hej! 
Min ven og jeg har haft en diskussion om definitiionen på vektorfunktioner. Vi er i tvivl om hvorvidt om koordinatfunktioner i en vektor kan skrives som vektorfunktioner igen, altså,

v=\binom{v_1(t)}{v_2(t)} \\ hvor \\ v_1(t)=\binom{v_3(t)}{v_4(t)} \\ og \\ v_2(t)=\binom{v_5(t)}{v_6(t)}

Mvh :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2019 af LeonhardEuler

Det kommer an på din definition af en vektor.
I et euklidisk rum vil det ikke passe.

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2019 af chyvak

Der er ikke noget i vejen for at en vektorfunktion tager vektorargumenter.


Skriv et svar til: Koordinatfunktioner som vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.