Matematik

vektor hjælp

09. oktober 2019 af JackTheRipper (Slettet) - Niveau: A-niveau

Billede 1 viser opgave a og b, hvor jeg ikke ved hvad jeg skal gøre.

Billede 2 viser en opgave som jeg tror jeg har svaret til. mit svar er 47/53 * ( 2over7 )

Vedhæftet fil: vektor2.PNG

Svar #1
09. oktober 2019 af JackTheRipper (Slettet)

billede 1

Vedhæftet fil:vektor1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2019 af mat26

Du kan bruge denne formel til at beregne projektorvektoren ud:

\vec{a}_{\vec{b}}=\frac{\vec{a}\cdot\vec{b}}{|\vec{b}|^2}\cdot\vec{b}


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2019 af AMelev

Jeg går ud fra, at du følger STX-bekendtgørelsen, og i så fald bør du vænne dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

                  
Se side 12 (55)

                 
Se side 12 (60) og side 11 (53)


Skriv et svar til: vektor hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.