Matematik

f'(x)

09. oktober 2019 af Moodie (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe mig med opg a og b? har nemlig brugt langtid på at regne dem ud, men kan simpelthen ikke komme frem til en løsning :(

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2019 af ringstedLC

a) 

\begin{align*} f'(x) &= 3\cdot ax^2+2\cdot 5x+2 \end{align*}

b)

\begin{align*} f'(1)=-3 &= 3\cdot a+10+2 \\ a &=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.