Matematik

matematik ligninger

09. oktober 2019 af jacknack - Niveau: B-niveau

nogle der kan hjælpe mig med at finde svaret.

Vedhæftet fil: mat lignigner.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2019 af ringstedLC

Se og fortsæt i: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1914465 hvis der er noget som du stadig ikke forstår


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2019 af peter lind

De 2 første  gang med nævneren på begge sider

for alle brug formel 83 side 17 i din formelsamling

den sidste brug også nulreglen hvis et produkt er 0 er mindst en af faktorene 0


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. oktober 2019 af Molarmasse (Slettet)

Opgave 3.

Du kan gætte dig frem til svaret på a)

Prøv fra -3, -2, -1, 0, 1, 2, 3, 4, 5.

Svaret er 3.

b) (x^2-x-6)*(x+4)=0

x^2-x-6=0

x+4=0

x=-2

x=3

x=-4

x1=-4, x2=-2, x3=3


Skriv et svar til: matematik ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.