Kemi

Kemi-opgave

11. oktober 2019 af Signekas - Niveau: B-niveau

Hej jeg har en opgave for, hvor jeg skal have disse punkter med i min opgave. (Vedhæftet)
- Jeg har tegnet min titrrerkurve, med pH op af y-aksen og antal tilsat NaOH i mL ud af x-aksen

Jeg er lidt i tvivl hvordan jeg skal gøre disse ting, hvordan jeg gør de forskellige ting.

Jeg håber nogle kan hjælpe!

Vi bruge en NaOH med koncentration på: 0,9587 M

Og eddikesyre med koncentration på: 1,0047 M

Vi målte pH hele vejen igennem, og jeg har vedhæftet min titreringskurve i kommentaren


Svar #1
11. oktober 2019 af Signekas

Her er opgaverne jeg er i tvivl om


Svar #2
11. oktober 2019 af Signekas

Her er min titreringskurve


Svar #3
12. oktober 2019 af Signekas

Er der slet ikke nogen som kan hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. oktober 2019 af mathon

                              


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. oktober 2019 af mathon

                                       


Svar #6
12. oktober 2019 af Signekas

Hvordan beregner jeg mine 2 pks værdier, samt pH i 2. Ækvivalenspunlt?:)

Svar #7
12. oktober 2019 af Signekas

Hvis jeg skal gøre det med formel? :)


Svar #8
12. oktober 2019 af Signekas

Er det ved pH = 2,34 og pH = 9,60 at der er ækvivalenspunkt? Og så er pKa værdien den samme som pH? 


Svar #9
13. oktober 2019 af Signekas

#5

                                       

Mathon, kan du svare på hvor det isoelektriske punkt ligger henne :) 


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. oktober 2019 af mathon

det isoelektriske punkt er pI = 6.0


Skriv et svar til: Kemi-opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.