Matematik

afbildning af graf

13. oktober 2019 af goatish (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal lave en afbildning af en graf hvor den maksimale mængde luft skal være funktion af højden. er lidt usikker på hvad x og y-værdien på min graf så skal være? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. oktober 2019 af ringstedLC

Luftmængde = f(x) = y, højde = x


Skriv et svar til: afbildning af graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.