Matematik
Bestem konstanten A således at y0(x)=Ae^2x
16. oktober 2019 af
JaKoAndersen
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej Jeg sidder fast med denne opgave her:
"Bestem konstanten A således at y0(x)=Ae^2x er en løsning til 2. Ordens differentialligningen:
d2y/dx2 + 6y = 3e^2x"
Jeg kan simpelthen ikke se mig ud af hvor jeg skal begynde... på forhånd tak
"Bestem konstanten A således at y0(x)=Ae^2x er en løsning til 2. Ordens differentialligningen:
d2y/dx2 + 6y = 3e^2x"
Jeg kan simpelthen ikke se mig ud af hvor jeg skal begynde... på forhånd tak
Vedhæftet fil: 15712307993691052511582.jpg
Svar #2
16. oktober 2019 af swpply (Slettet)
Skriv et svar til: Bestem konstanten A således at y0(x)=Ae^2x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
