Matematik

hjælp Brøk til kr

20. oktober 2019 af cillemus08 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan laver jeg brøk til kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2019 af OliverHviid

Kan du være lidt mere præcis? Hvordan lyder opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2019 af StoreNord

#0
½ mio er  ½*1.000.000 = 500.000 kr


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. oktober 2019 af SuneChr

Der går 100 øre på 1 kr.
1 øre er 1/100 kr.  =  0,01 kr.
n øre er n/100 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2019 af StoreNord

n/100 kr.  = 0.0n kr


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. oktober 2019 af SuneChr

# 4
Kun for 0 ≤ n ≤ 9
men
n/100 kr. = 0,01·n  kr.


Skriv et svar til: hjælp Brøk til kr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.