Matematik

HJÆLP til integralregning

22. oktober 2019 af beth5 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg forstår ikke hvordan jeg skal lave denne opgave, håber at der er nogle der kan hjælpe.

på forhånden taak

Vedhæftet fil: llll.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. oktober 2019 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llll} \textup{r\o d:}&F(x)\\\\ &F(-1)=-\frac{3}{2} \end{array}


Svar #3
22. oktober 2019 af beth5 (Slettet)

#2 tak for dit svar, kan du hjælpe med b´eren også?


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#3

#2 tak for dit svar, kan du hjælpe med b´eren også?

Tips til dig:

Arealet er altså området, der er afgrænset af graften for funktion f. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2019 af mathon

Optæl "ternerne".


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. oktober 2019 af ringstedLC

a)

\begin{align*} F'(x) &= f(x) \\ F'(-1) &= f(-1)=1 \\ \end{align*}

b)

\begin{align*} M &= \int_{r_1}^{4}f(x)\,dx \\ &=F(4)-F(r_1) \end{align*}


Skriv et svar til: HJÆLP til integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.