Kemi

Ligevægt

24. oktober 2019 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

Hvordan regner jeg ud hvad der sker med de enkelte atomer (reaktanterne) og molekylet (produktet)? 

Vedhæftet fil: kemitingtin.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2019 af janhaa

equilibrium shifts to the left


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Tips: 

Kc=[HI]^2/[H2]*[I2]


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Loven siger, når en temperatur stiger, så falder ligevægtskonstanten. Sagt på mere dansk, at tælleren=størrer og nævneren mindre 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2019 af janhaa

Sagt på mere dansk, at tælleren= mindre og nævneren større 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#4

Sagt på mere dansk, at tælleren= mindre og nævneren større 

Tak fordi du opdaget fejlen 


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. oktober 2019 af janhaa

#3

Loven siger, når en temperatur stiger, så falder ligevægtskonstanten. Sagt på mere dansk, at tælleren=størrer og nævneren mindre 

ok


Svar #7
24. oktober 2019 af TingtokTea

Skal man anvende formlen for aktuel stofmængdekoncentration ved denne, eller kan den beregnes ved tidligere anvendte formel? 

Vedhæftet fil:kemitingtin.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #8
24. oktober 2019 af janhaa

K=0,0032=\frac{([NO_2])^2}{0,12}


Brugbart svar (0)

Svar #9
24. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

.


Svar #10
24. oktober 2019 af TingtokTea

#8 

Hvor får du din værdi af nitrogendioxid fra?


Brugbart svar (0)

Svar #11
24. oktober 2019 af janhaa

#10

#8 

Hvor får du din værdi af dinitrogenoxid fra?

nitrogendioxid, easy equation


Brugbart svar (2)

Svar #12
24. oktober 2019 af janhaa

[NO_2]\approx 0,02\,M


Svar #13
24. oktober 2019 af TingtokTea

#11 Ah, så det er blot at isolere det ? 


Brugbart svar (0)

Svar #14
24. oktober 2019 af janhaa

#13

#11 Ah, så det er blot at isolere det ? 

yes


Skriv et svar til: Ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.