Matematik

integralregning

24. oktober 2019 af MARIOO123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan jeg hjælpe med opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2019 af PeterValberg

Bestem de to givne integraler
Deraf fremkommer to ligninger med to ubekendte (a og b)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2019 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} a)&\int (ax+b)\mathrm{d}x=\frac{1}{2}ax^2+bx+k\\\\ &\int_{0}^{2} (ax+b)\mathrm{d}x=\left [\frac{1}{2}ax^2+bx \right ]_{0}^{2}=\frac{1}{2}a\cdot 2^2+b\cdot 2= 2a+2b=10\\\\ &I\textup{:}\quad a+b=5\\\\\\ &\int_{0}^{4} (ax+b)\mathrm{d}x=\left [\frac{1}{2}ax^2+bx \right ]_{0}^{4}=\frac{1}{2}a\cdot 4^2+b\cdot 4= 8a+4b=25\\\\ &II\textup{:}\quad 8a+4b=25 \end{array}


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.