Matematik

opgaver mat b hjælp

30. oktober 2019 af Ida1235 - Niveau: B-niveau

Nogen som vil hjælpe mig med at løse disse??? TAK!


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. oktober 2019 af janhaa

5)

|EF|/12 = 3/4

|EF| = 9

Area = 9*8 + 3*4 = 84


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. oktober 2019 af janhaa

6)

a = 3, b= 36, c = 105


Skriv et svar til: opgaver mat b hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.