Fysik

energiniveauerne for molybdæn.

30. oktober 2019 af Desperateelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Jeg står ved et problem. Jeg forstår ikke hvordan jeg skal løse en opgave til min fysikaflevering, håber der er nogle kloge hoveder, da kan hjælpe mig

Figuren viser energiniveauerne for molybdæn.
vis, at de karakteristike toppe i røntgenspektret for molybdæn har følgende energier

Kalfa=2,793*10-15J.        Kbeta=3,139*10-15?J

Vedhæftet fil: Figur.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af Soeffi

#0.

1 eV = 1,602.176.565·10-19 J


Svar #2
30. oktober 2019 af Desperateelev (Slettet)

@Soeffie undskyld, men jeg forstår det stadig ikke


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2019 af Soeffi

#2...

Jeg gætter på, at Kα er gennemsnittet af Kα1 og Kα2 på tegningen. 

Kα1 = -2625 eV - (-19999 eV) = 17349 eV.

Kα2 = -2520 eV - (-19999 eV) = 17479 eV.

Gennemsnittet af disse skal omregnes til J.


Skriv et svar til: energiniveauerne for molybdæn.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.