Kemi

Sn og Fe

30. oktober 2019 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

Hej je skal hvordan vi udefra standardreduktionspotentialerne kan se at reaktionen er spontan 

vi har 

Sn4+->Sn2+

E0=0,15 

og vi har

Fe3+ -> Fe2+

E=0.77 


Svar #1
30. oktober 2019 af hellokitty3

Og jeg skal skrive den koblede ligevægt og så se hvorfor det er en sponantan reaktion 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2019 af janhaa

Sn^{2+}+2Fe^{3+}=>Sn^{4+}+2Fe^{2+},\,\,E^o(cell)=0,62V


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2019 af janhaa

\Delta G=-zF*E^o(cell),\\


Svar #4
30. oktober 2019 af hellokitty3

Hvordan kan det være at du har fået E0=0,62 hvordan har du regnet det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2019 af janhaa

#4

Hvordan kan det være at du har fået E0=0,62 hvordan har du regnet det ud?

leser du i boka di??


Svar #6
30. oktober 2019 af hellokitty3

Ja, det gør jeg jeg får det til noget andet, det hjælpe jo ikke at du bare give mig resultatet, vil heller har en forklaring end et svar. 


Skriv et svar til: Sn og Fe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.