Matematik

Skriv svaret

31. oktober 2019 af Lukassssssss - Niveau: 9. klasse

Skriv svaret

En cirkels omkreds er 36 cm
Cirklens diameter er


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2019 af xbxlxcaa

11.456


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2019 af MandenMedMangeHatte

Er dette en lektiehjælpsside, eller er det bare et sted man går hen hvis man ikke gider - eller for den sags skyld ikke kan finde ud af - at lave sine egne opgaver ???


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2019 af AMelev

Omkreds = π·diameter, så diameter = Omkreds/π

#1 jeg får 11.459


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2019 af SuneChr

Hvis ikke diameteren skal bruges i praksis, men kun har teoretisk interesse, vil man nok angive den som

        d=\frac{36}{\pi }
Når omkredsen er angivet i et helt antal cm, vil det vel (også) være rigtigt at angive diameteren i hele cm.?
Var omkredsen angivet i et helt antal mm, ville diameteren, analogt med det foregående, have været 115 mm.
Spørgsmålet er, om omkredsen skulle have været 36,000 cm, når nu man angiver diameteren til  11,459 cm.
 


Skriv et svar til: Skriv svaret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.