Matematik

tværsnitareal?

03. november 2019 af Homework101 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er lidt i tvivl om opgave b. Skal jeg bare tage pi*r^2, hvor r=a?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2019 af ringstedLC

Nu kan vi jo ikke vide, hvad a er, men brug bestemt integrale.


Svar #2
03. november 2019 af Homework101 (Slettet)

Ups, har beregnet a, men var bare i tvivl, om det var dét, jeg "bare" skulle?


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. november 2019 af Kap1D

Opgaven er at finde tværsnitsarealet af lampens, du har fået funktionen f(x) som går fra 0 til 33, derfor skal følgende besteme integrale udregnes:

\int_{0}^{33}\left( 2\sin \left( \dfrac{2\pi}{33}-\dfrac{\pi}{2} \right )+2\right) dx


Svar #4
03. november 2019 af Homework101 (Slettet)

Uh, okay tak for svar. Nu forstår jeg :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2020 af mikkelhaagensen (Slettet)

Man kan også bruge areal af område værktøjet


Skriv et svar til: tværsnitareal?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.