Matematik

hastighedvektoren

03. november 2019 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Hej.

Hvordan skal jeg beregne opgave b?

tak på forhånd.

Vedhæftet fil: hastighedsvektor.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. november 2019 af mathon

                         \small \begin{array}{llll} \textup{En retningsvektor }&\textup{for }l \textup{ er }\widehat{\begin{pmatrix} 1\\-4 \end{pmatrix}}=\begin{pmatrix} 4\\1 \end{pmatrix}\\\\ \textup{parallellitet kr\ae ver}&\begin{vmatrix} 2t+3 &4 \\ 1& 1 \end{vmatrix}=0 \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. november 2019 af ringstedLC

a) Ups:

\begin{align*} \vec{v}\,(t)=\vec{r}\,'(t) &{\color{Red} \,\neq\,} \bigl(\begin{smallmatrix} t^2+\,3t\\t \end{smallmatrix}\bigr)=\vec{r}\,(t) \\ \vec{r}\,'(t) &= \bigl(\begin{smallmatrix} 2t+\,3\\1 \end{smallmatrix}\bigr)\end{align*}


Svar #4
03. november 2019 af Stjerneskud2016


Skriv et svar til: hastighedvektoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.