Matematik

=

05. november 2019 af Christofferlindholm (Slettet) - Niveau: 7. klasse

I vores klasse er vi i tvivl om hvordan man staver til dette tegn =.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2019 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2019 af SuneChr


Skriv et svar til: =

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.