Matematik

hjælp

05. november 2019 af husse2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

søger hjælp til denne opg. hvordan kan jeg lave den på geogebra


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2019 af mathon

Ekstrema kræver

                                 \small \begin{array}{llll} f{}'(x)=3x^3+4x-1=0 \end{array}


Svar #3
05. november 2019 af husse2 (Slettet)

er ekstreama 0? 

Hvordan kan jeg finde det på geogebra evt.

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2019 af mathon

korrektion:

                                 \small \small \begin{array}{llll} f{}'(x)=3x^2+4x-1=0 \end{array}
                     


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.