Fysik

Ormegen

05. november 2019 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved at:

1 atm= 760 Hg --> 101.325 kPb 

1 bar= 10^5 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
05. november 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Hjælp 


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. november 2019 af SuneChr

1 atm = 101325 Pa = 1,013 bar = 760 mm Hg
Gang hver af de fire størrelser med 10^{-14} og behold alle enhederne. 


Svar #3
06. november 2019 af Larsdk4 (Slettet)

#2

1 atm = 101325 Pa = 1,013 bar = 760 mm Hg
Gang hver af de fire størrelser med 10^{-14} og behold alle enhederne. 

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Ormegen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.