Matematik

Fra fordoblingskonstant til fremskrivningsfaktor

05. november 2019 af zMARIAz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Fordoblingskonstanten er 20, hvordan regner jeg fremskrivningsfaktoren? Har ikke fået yderligere information.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2019 af peter lind

fordoblingskonstant = log(2)/log(fremskrivningsfaktor)


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. november 2019 af mathon

                     \small \begin{array}{llll} \textup{fremskrivningsfaktor:}&2^{\frac{1}{T_2}}=2^{\frac{1}{20}}=1.03526 \end{array}


Skriv et svar til: Fra fordoblingskonstant til fremskrivningsfaktor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.