Kemi

oxidationstal for CH3NO2, methanamin (CH5N), C2H3N????

05. november 2019 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

CH3NO2

H=1*3 

O=-2*2=-4

Hvad er carbon og nitrogen?
 

C2H3N

H=3

Carbon og nitrogen?

CH5N

H=5

Hvad er carbon og nitrogen?

Nogen der vil/kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af mathon

                              \small \begin{array}{llll} \overset{\mathbf{{\color{Red} -4}}}{C}H_3\overset{\mathbf{{\color{Red} +5}}}{N}O_2\\\\ \overset{\mathbf{{\color{Red} -4}}}{C}_2H_3\overset{\mathbf{{\color{Red} +5}}}{N} \end{array}


Svar #2
06. november 2019 af Amalie1234324

er carbon og nitrogen altid -4 og +5


Skriv et svar til: oxidationstal for CH3NO2, methanamin (CH5N), C2H3N????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.