Kemi

Hvidvin

06. november 2019 af Moodie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey Folkens, er der nogen af jer der kan hjælpe mig med 2 opgaver, som jeg ikke kan regne ud? (opg b og c)

håber i kan hjælpe mig!

På forhånd tak!!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af janhaa

b)

2H_2O+2MnO_4^-+5SO_2 => 2Mn^{2+}+4H^++5SO_4^{2-}

n(MnO_4^-)=C*V=1,89*10^{-4}mol\\ =>\\ n(SO_2)=4,73*10^{-4}mol\\ \\

[SO_2]=2,37\,mM


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2019 af janhaa

c)

2MnO_4^- + 5SO_3^- + 6H^+ => 2Mn^{2+}+5SO_4^{2-}+3H_2O


Skriv et svar til: Hvidvin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.