Kemi

Stofmængden

06. november 2019 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

beregn stofmængden af KMnO4 (og dermed MnO4) der er tilsat ved ækvivakenspunktet) 

n(KMnO4) = c * V = 

n(MnO4) = n(KMnO4) =


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af Johantan (Slettet)

For at udregne stofmængden bliver du nødt til at have nogle oplysninger. Fx hvad er ækvivalenspunktet?, Hvad er enten volumen og koncentration eller massen? og hvad er reaktionen?


Skriv et svar til: Stofmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.