Matematik

Hjælp!

07. november 2019 af ChrissTJ (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Ved godt spørlgsmålet ikke er svært for jer men for mig er det :/

Fru Chenitz fald også over et kaffetilbud. 3 pakker á 500 g til 90 kr., hvorved hun vil spare 27 Kr. find normalprisen pr. Kilogram kaffe før tilbuddet

tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. november 2019 af Soeffi

#0. Hun køber 3·0,5 kg = 1,5 kg kaffe til 90 kr. på tilbud. Før tilbuddet var prisen: 90 kr. + 27 kr. = 117 kr. for 1,5 kg.


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. november 2019 af janhaa

Før: 90/1,5 kr/kg = 60 kr/kg

etter: 117/1,5 kr/kg = 78 kr/kg


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2019 af Soeffi

#2. Omvendt: Efter tilbud: 60 kr./kg; før tilbud: 78 kr/kg.

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. november 2019 af janhaa

#3
#2. Omvendt: Efter tilbud: 60 kr./kg; før tilbud: 78 kr/kg.

ja...


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.