Matematik

Bestem tallene a, b og c

10. november 2019 af Hansjensen7 - Niveau: A-niveau

En funktion f er bestemt ved: f(x) = x * e^-x

Om et andengradspolynomium p(x)= a*x^2 + bx + c oplyses, at 

p(0) = f(0)

p'(0) = f'(0)

p''(0) = f''(0)

Hvor p'' er den anden afledede af p

Bestem tallene a, b og c


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2019 af ringstedLC


Svar #2
10. november 2019 af Hansjensen7

Tusind tak! :)


Skriv et svar til: Bestem tallene a, b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.