Matematik

Hjælp

11. november 2019 af Lunabob (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Nogle der kan hjælpe mig med at reducere denne? A) 2a + 2ab + 3a - ab 

Nogle der kan hjælpe mig med?

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2019 af mathon

              \small \small \begin{array}{llll} A)&2a+2ab+3a-ab=&\left (2+3 \right )a+\left (2-1 \right )ab=5a+ab \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. november 2019 af thelma333 (Slettet)


.

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.