Matematik

partielt afledte

11. november 2019 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

har følgende funk.

u(c,g) = (1-y)log(c)+y*log(g)

skal finde den afledte ift c


Svar #1
11. november 2019 af bokaj123

den afledte af log(c) = Log(e)/c eller 1/c i opgaven står der jo log og ikke ln men synes bare ikke det passer med facit


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2019 af Zagoria (Slettet)

Til #1

Har du en funktion der hedder

f(x) = log (c) = (1/ ln10) · ln (c) , c > 0 så bliver log c differentieret

f´(x) = (1/ (ln (10)) ·1/c


Skriv et svar til: partielt afledte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.