Matematik

Mat

12. november 2019 af cocojambo1 - Niveau: C-niveau
Hvordan lever det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2019 af Mathias7878

Du skal bruge, at du ved, at a = hældningskoefficienten kan findes som

  a = \frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}

og ved at indsætte de værdier, du får oplyst, får du en ligning med en ubekendt, der løses mht y_2, dvs

  3.5 = \frac{y_2-34}{11-5}

- - -

 

 


Skriv et svar til: Mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.