Matematik

Mat hjælp

12. november 2019 af cocojambo1 - Niveau: B-niveau
Hvordan lever det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2019 af Mathias7878

Ved skæringen med førsteaksen i x = 5 er den tilhørende y-værdi = 0 og ved skæringen med andenaksen i y = 10 er den tilhørende x-værdi = 0, dvs. du har opgivet to punkter og bruger de sædvanlige formler for at finde a og b i en lineær model. 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2019 af StoreNord

#0 skal nok finde linjens ligning på akseskæringsform.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2019 af mathon

                        \small \begin{array}{llll} \textup{linjens ligning:}&1)&\frac{x}{5}+\frac{y}{10}=1\\\\ &2)&2x+y=10\\\\ &3)&y=-2x+10 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2019 af StoreNord

Eller:
Skærmbillede fra 2019-11-12 21-13-18.png


Skriv et svar til: Mat hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.