Matematik

Differentialligninger linjeelementer

13. november 2019 af sea789 - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Jeg har brug for hjælp til den vedhæftede opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2019 af janhaa

a) (x, y, dy/dx)

b)

dy/dx=10

tangent:

y-5=10(x-3)

y = 10x-25


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2019 af AMelev

Opgaven 

       

Væn dig til at bruge formelsamlingen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Det er vigtigt, at du ved, hvad du kan finde hvor, og lige så vigtig hvad der ikke står deri, og som du så selv skal medbringe i hovedet.

a) Se side 30 (181)
y0' bestemmer du ved at indsætte (x0,y0) = (3,5) ind i differentialligningen, da y' = dy/dx.

b) Indsæt i tangentligningen (FS side 24 (130))


Skriv et svar til: Differentialligninger linjeelementer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.