Matematik

Optimering

17. november 2019 af Ocsa - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med disse to matematikopgaver? Se vedhæftede fil ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} V &= b\cdot l\cdot h \\ 125 &= x\cdot (x+3)\cdot h \\ h &= \;? \\ O &= 2b\,l+2b\,h+2l\,h \\ O &= 2\cdot \left (b\,l+b\,h+l\,h\right ) \\ O &= 2\cdot \left (x\cdot (x+3)+x\,h+(x+3)\,h\right ) \\ \text{Inds\ae t udtrykket for }h:O(x) &= \:? \\ O'(x) &= \;? \\ O'(x)&=0\Rightarrow x=b=\;?\text{ dm} \\l&=\;?\text{ dm}\\h&=\;?\text{ dm} \end{align*}


Skriv et svar til: Optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.