Fysik

Hjælp:Kinetisk energi

19. november 2019 af Larxx - Niveau: B-niveau

Hej.

Ved at jeg skal bruge formlen af kinetiske energi, men svar og facit  b passer ikke.

Vedhæftet fil: 222.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2019 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} b)&A=-2.17014\cdot 10^8\; J \end{array}


Svar #3
19. november 2019 af Larxx

#2

              \small \begin{array}{lllll} b)&A=-2.17014\cdot 10^8\; J \end{array}

Hvordan er du kommet frem til svaret ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2019 af mathon

              \small \small \begin{array}{lllll} b)&A=\Delta E=E_{slut}^{kin}-E_{beg}^{kin}=\\\\&0-2.17014\cdot 10^8\; J= -2.17014\cdot 10^8\; J\end{array}


Skriv et svar til: Hjælp:Kinetisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.