Matematik

F mærke

19. november 2019 af Ahmed73 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan finder jeg f mærke?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2019 af janhaa

f ' = 2x + 5

f "derivert"


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \text{Brug at}:& \left ( ax^n \right )' =n\cdot ax^{n-1} \\ \text{og at}:& (k)'=0 \\ \text{samt}:&f(x)=x^2+5x-4\Downarrow \\&f(x)=1\cdot x^2+5x^1+k \end{align*}


Skriv et svar til: F mærke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.