Matematik

monotoniforhold

19. november 2019 af Moodie (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen der kan fortælle mig, hvordan man helt præcis løser denne opg?

og hvordan man løser f'(x)=0?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2019 af mathon

Differentier og undersøg "fortegnsvariationen" for f '(x).

Monotonien for f(x) bestemmes af fortegnsvariationen/fortegnet for f '(x) i monotoniintervallerne -intervallet for f(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2019 af ringstedLC

Brug:

\begin{align*} \text{Brug}: \left ( ax^n \right )' &= n\cdot ax^{n-1} \\ \text{og at}: a^{\text{ lige potens}}+b &>0\;,\;b>0 \end{align*}


Skriv et svar til: monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.