Kemi

Hvor meget NaOH skal der tilsættes

22. november 2019 af wohoo1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Hvor mange mL 0,10 M NaOH skal der tilsættes til 10 mL 0,50 M H3PO4 opløsning for at nå til tredje ækvivalenspunkt for syren?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lllll} & V_{NaOH}\cdot\left ( 0.10\; \frac{mmol}{mL} \right )=3\cdot\left ( 10\; mL \right )\cdot \left ( 0.50\; \frac{mmol}{mL} \right )\\\\ &V_{NaOH}=3\cdot \frac{0.50}{0.10}\cdot \left ( 10\; mL \right )=150\; mL\\\\ \end{array}


Skriv et svar til: Hvor meget NaOH skal der tilsættes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.