Matematik

Differentialligning

22. november 2019 af Lei20 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogen, der vil se om det her er rigtigt?

Vedhæftet fil: difff.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2019 af ringstedLC

c) 

\begin{align*} \text{V\ae ksthastigheden}=0\Rightarrow M'(t) &=0 \\ t&=\;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2019 af AMelev

Læg et billede op i stedet for et Worddokument - ikke alle har Word, og for dem, der har, er det træls at skulle åbne og efterfølgende slette. Hvis det er for meget til et billede, så læg en pdf-fil op.

Jf #1 Du skal løse ligningen 0 = -0,069·M(t)+9,627·e-0,0096·t


Svar #3
23. november 2019 af Lei20 (Slettet)

Ignorer denne fil

Vedhæftet fil:monotonii.pdf

Svar #4
23. november 2019 af Lei20 (Slettet)

Men er ellers de andre spørgsmål rigtige?


Svar #5
23. november 2019 af Lei20 (Slettet)

Jeg får t = 33,2 


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. november 2019 af ringstedLC

#4: Du kan regne med, at jeg, - og sikkert også andre ville have bemærket andre fejl.

#5: OK.


Svar #7
23. november 2019 af Lei20 (Slettet)

#6 Hvad skal det betyde? At der er nogle fejl i a) og b) ???


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. november 2019 af ringstedLC

Det betyder det, der står, men kunne være skrevet på flg. måde: Hvis jeg havde opdaget fejl i a) eller b), så havde jeg nævnt den(m).


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.