Matematik

Se vedlagt fil

24. november 2019 af ierereaw (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan en lave denne opg forstår den ikke

Vedhæftet fil: fdf.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2019 af mathon

Find tangenthældningen i (0,f(0)), 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2019 af ringstedLC

Den afledte f '(x) er en funktion, der giver hældningen på en tangent, altså en ret linje, i et punkt på funktionen f(x).

a) Læg en lineal, så den tangerer i (0, 2) og bestem tangentens hældning.

b) Lad linealen køre på grafen og aflæs x, når dens hældning er 1.

c) Samme metode som i b) og aflæs x, når hældningen er 0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2019 af mathon

og
         x-værdierne hvor f{\, }'(x)=1 og f{\, }'(x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2019 af mathon

Kunne se ud til at være

                                         \small \begin{array}{lll} a)&f{\, }'(0)=3\\\\ b)&x=-2\\\\ c)&x=-3 \end{array}


Svar #5
24. november 2019 af ierereaw (Slettet)

hvordan kan jeg skrive det med ord?? hurtigt!


Skriv et svar til: Se vedlagt fil

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.