Matematik

Bestem k, når tæthedsfunktionen f opfylder, at f (1) = 0, 05.

24. november 2019 af Saadjama - Niveau: A-niveau

En normalfordelt stokastisk variabel X er givet med middelværdi k og spredning 3.

a) Bestem k, når tæthedsfunktionen f opfylder, at f (1) = 0, 05.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2019 af peter lind

se formel 266 side 43 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2019 af SuneChr

Når tæthedsfunktionen hedder f (x) ,  har vi til løsning af k :

  \frac{1}{\sigma \sqrt{2\pi }}e^{-\frac{(x-k)^{2}}{2\sigma ^{2}}}  =  0,05  for x = 1  og   σ = 3


Skriv et svar til: Bestem k, når tæthedsfunktionen f opfylder, at f (1) = 0, 05.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.