Matematik

please help meeee

24. november 2019 af lektiehjælp0012 - Niveau: A-niveau

bestem f(x) idet f'=f(6-f) og f(0)=2


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2019 af StoreNord

Er du sikker på, at det er rigtigt skrevet op?


Svar #2
24. november 2019 af lektiehjælp0012

ja, har lige tjekket igen. Håber en kan hjælpe :)))


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2019 af ringstedLC

Der står måske:

\begin{align*} f' &= f\,(6-f)\Downarrow \\ y'&=ay\cdot \left ( M-y \right ) \Rightarrow y=\frac{M}{1+k^{-aMx}} \\ \end{align*}


Svar #4
24. november 2019 af lektiehjælp0012

Tak men det står ikke i opgaven. Men det giver mening

Skriv et svar til: please help meeee

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.