Kemi

Bundfald/ionforbindelser

25. november 2019 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) Hvor opstår der bundfald?

natriumchlorid + bariumchlorid 

kobber(II)sulfat + natriumchlorid 

Kobber (II) sulfat + bariumchlorid 

b) hvilke salt(ionforbindelser) er opløst/ikke opløst 

jern(III)oxid=

bariumchlorid=

natriumchlorid =

kobber(II)sulfat =


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2019 af janhaa

BaSO4 (s)


Skriv et svar til: Bundfald/ionforbindelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.